fbpx
Back
Η εκπαίδευση & πιστοποίηση σε βασικές γνώσεις πληροφορικής είναι αναγκαία, τόσο για τον δημόσιο τομέα, όσο και για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. Με το προτεινόμενο πακέτο εκπαίδευσης & πιστοποίησης, οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τον Η/Υ και τις εφαρμογές του αποτελεσματικά, αυξάνοντας σε μεγάλο βαθμό την παραγωγικότητά τους.

Η Practica, δίνει στους υποψήφιους τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν εξ’ολοκλήρου από το σπίτι τους χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, μέσω ενός πλήρους εξ’ αποστάσεως εκπαιδευτικού πακέτου.

Ποιες είναι οι απαραίτητες ενότητες εκπαίδευσης;

Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να επιλέξουν από μια έως έξι ενότητες, από τις αναφερόμενες παρακάτω. Σημειώνεται ότι για την αίτηση σε προκηρύξεις ΑΣΕΠ, απαιτείται πιστοποίηση στις 3 πρώτες ενότητες της λίστας.

  • Επεξεργασία Κειμένου (MS Word)
  • Υπολογιστικά Φύλλα (MS Excel)
  • Πληροφορίες & Επικοινωνίες (Internet)
  • Βάσεις δεδομένων (MS Access)
  • Παρουσιάσεις (MS PowerPoint)
  • Χειρισμός και Διαχείριση Αρχείων (Ms Windows)

Κατά την εκπαίδευση & την εξέταση πιστοποίησης, χρησιμοποιούνται οι τελευταίες εκδόσεις λογισμικών  (Microsoft Οffice – Windows)

Πως γίνεται η εκπαίδευση;

Το πρόγραμμα παρέχεται με τη μέθοδο της online εξ’αποστάσεως εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα ο εκπαιδευόμενος εκπαιδεύεται εξ’ολοκλήρου από το σπίτι του, μαθαίνοντας μέσα από video, ασκήσεις και τεστ προσομοίωσης εξετάσεων, με τη βοήθεια του υπολογιστή του, προγραμματίζοντας ο ίδιος το ωράριο εκπαίδευσής του.

Με τον τρόπο αυτό, συνδυάζονται τα προτερήματα όλων των μεθόδων εκπαίδευσης καθώς :

  • Υπάρχει ευελιξία στο ωράριο παρακολούθησης των μαθημάτων, καθώς και στον αριθμό ωρών παρακολούθησης ανά ενότητα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που βολεύει τον κάθε εκπαιδευόμενο, ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ωρών παρακολούθησης για κάθε ενότητα (σε αντίθεση με το κλασσικό τμήμα).
  • Κάθε εκπαιδευόμενος μπορεί να επιμείνει σε όποιο εκπαιδευτικό αντικείμενο τον δυσκολεύει προβληματίζει, βλέποντάς το όσες φορές χρειαστεί
  • Προετοιμάζεται για τις εξετάσεις με τα τεστ προσομοίωσης
  • Εκπαιδεύεται με Ασφάλεια

Τι πιστοποίηση θα πάρω;

Η Practica είναι εξεταστικό κέντρο και διοργανώνει εξετάσεις σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης, όπως KeyCERT, ACTA, GlobalCERT, UCERT, UniCERT, TUV Austria.

Το πιστοποιητικό αυτό είναι, αναγνωρισμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ), που είναι εποπτευόμενος φορέας, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και είναι αποδεκτό στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και γενικά σε όλες τις προκηρύξεις του Ελληνικού Δημοσίου.

Η διαδικασία πιστοποίησης, γίνεται στις δομές της Practica σε Πάτρα, Ιωάννινα και Κέρκυρα.

Με ενδιαφέρει!

Για πληροφορίες, μπορείς να μας καλέσεις ή να στείλεις email στις δομές μας στα παρακάτω:

Πάτρα, Χίου & Σαντορίνης 4, 2610 226652 – patra@practica.gr

Ιωάννινα, Σακελλαρίου 7, 26510 77931 – ioan@practica.gr

Κέρκυρα, Καλλιθέα – Κανάλια, 26610 81270 – corfu@practica.gr

Βασικές πληροφορίες

  •   Πιστοποίηση: KeyCERT, ACTA, GlobalCERT, UCERT, UniCERT, TUV Austria

  •   Εκπαίδευση: Online Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

  •   Μέγιστη διάρκεια εκπαίδευσης: 3 μήνες

  •   Ηλικίες : 18-67 ετών

Η εταιρεία αποδίδει μέγιστη σημασία στην επεξεργασία, ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Τα Δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται για νόμιμους σκοπούς. Τα δεδομένα διατηρούνται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο χαρακτηρίζεται ως αναγκαίο εκ του Νόμου ή από την Εταιρική Πολιτική.
Τα δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και η εταιρεία δεσμεύεται για τη διαφύλαξή τους από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και τυχαία απώλεια, καταστροφή ή φθορά.