fbpx
Back

Η Practica σας ενημερώνει ότι αναμένεται η προκήρυξη, στο νέο πρόγραμμα Voucher της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ):
«Ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας με παροχή πιστοποίησης των αποκτηθεισών γνώσεων»

Αντικείμενο της δράσης

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η παροχή υπηρεσιών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης, η οποία θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως κατάρτισης (τηλεκατάρτισης) και πιστοποίησης, σε έως 5.000 άνεργους, εγγεγραμμένους στο Μητρώο της Δ.ΥΠ.Α., ηλικίας 18-50 ετών, στην ειδικότητα «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας (Επιπέδου 1)».

 

Τι περιλαμβάνει η δράση;

Η επιδοτούμενη δράση περιλαμβάνει:

  • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης η οποία θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της σύγχρονης εξ αποστάσεως κατάρτισης (τηλεκατάρτισης), διάρκειας 105 ωρών και οδηγεί σε απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφαλείας επιπέδου 1 (Μεταγυμνασιακό). Οι εκπαιδευόμενοι θα παρακολουθούν το πρόγραμμα συγκεκριμένες ημέρες και ώρες μέσω πλατφόρμας τηλεκατάρτισης.
  • Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης.

Σε ποιους απευθύνεται;

Η δράση απευθύνεται σε ανέργους εγγεγραμμένους στο Μητρώο της Δ.ΥΠ.Α. κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, που έχουν ηλικία από 18-50 ετών (να έχουν γεννηθεί από το 1972 έως το 2004) δηλαδή κατά την υποβολή της αίτησης να είναι άνω των 18 και έως 50 ετών, που είναι Έλληνες πολίτες ή Έλληνες Ομογενείς ή πολίτες χώρας- μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (για τους πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε. απαιτείται η γνώση της ελληνικής γλώσσας σε τουλάχιστον βαθμό: Β2 Επίπεδο), θα είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο γυμνασίου). Στην περίπτωση που ο απολυτήριος τίτλος ή άλλος ισότιμος ή ανώτερος τίτλος σπουδών αποκτήθηκε στην αλλοδαπή, απαιτείται επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης και δεν θα έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο τα τελευταία δύο (2) έτη πριν από τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης.

Διαδικασία και δικαιολογητικά υποβολής αίτησης

Η αίτηση θα υποβάλλεται – με χρονική προτεραιότητα – μέσω κωδικών taxisnet και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα είναι :

  • Αντίγραφο ταυτότητας
  • Αντίγραφο τίτλου σπουδών (τουλάχιστον γυμνασίου)
  • IBAN τραπεζικού λογαριασμού
  • Υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.gr

Ποιο είναι το ύψος του εκπαιδευτικού επιδόματος;

Το ύψος του εκπαιδευτικού επιδόματος θα είναι 525 €.

 

Με ενδιαφέρει!

Για πληροφορίες, μπορείς να μας καλέσεις ή να στείλεις email στις δομές μας στα παρακάτω:

Πάτρα, Χίου & Σαντορίνης 4, 2610 226652 – patra@practica.gr

Ιωάννινα, Σακελλαρίου 7, 26510 77931 – ioan@practica.gr

Κέρκυρα, Καλλιθέα – Κανάλια, 26610 81270 – corfu@practica.gr

Βασικές πληροφορίες

  •   Ενεργό : Αναμένεται

  •   Αφορά : Ανέργους

  •   Επίδομα : 525 €

  •   Διάρκεια : 105 Ώρες

  •   Πιστοποίηση : Ναι

  •   Ηλικίες : 18-50 ετών

Η εταιρεία αποδίδει μέγιστη σημασία στην επεξεργασία, ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Τα Δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται για νόμιμους σκοπούς. Τα δεδομένα διατηρούνται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο χαρακτηρίζεται ως αναγκαίο εκ του Νόμου ή από την Εταιρική Πολιτική.
Τα δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και η εταιρεία δεσμεύεται για τη διαφύλαξή τους από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και τυχαία απώλεια, καταστροφή ή φθορά.