fbpx
Back

Η Practica σας ενημερώνει ότι αναμένεται η προκήρυξη και στη συνέχεια η υλοποίηση νέων, επιδοτούμενων προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης δεξιοτήτων για ανέργους έως 29 ετών. Τα παρεχόμενα προγράμματα θα έχουν διάφορα θεματικά αντικείμενα, που καλύπτουν πολλούς αναπτυσσόμενους τομείς της οικονομίας και από τα οποία θα μπορεί να επιλέξει ο καταρτιζόμενος, αναλόγως του επαγγελματικού προφίλ του.

Αντικείμενο της δράσης

Στόχος των προγραμμάτων θα είναι οι ωφελούμενοι να αποκτήσουν πρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες, μέσω εκπαίδευσης & πρακτικής άσκησης, που θα έχουν άμεση θετική επίπτωση στην παραγωγικότητα τους στον χώρο εργασίας.

Τι περιλαμβάνει η δράση;

Η επιδοτούμενη δράση περιλαμβάνει:

  • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης & πρακτικής άσκησης μέγιστης συνολικής διάρκειας 700 ωρών.
  • Πιστοποίηση δεξιοτήτων από Φορείς Πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ή/ και διεθνώς και οι οποίοι είτε είναι διαπιστευμένοι σύμφωνα με το Πρότυπο ISO/IEC 17024 είτε είναι πιστοποιημένοι από τον ΕΟΠΠΕΠ να χορηγούν πιστοποιητικά για τις συγκεκριμένες ειδικότητες.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν;

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνεργοι έως 29 ετών με απολυτήριο Γυμνασίου/Λυκείου ή Μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης(ΙΕΚ).

Αντικείμενα προγραμμάτων κατάρτισης

Τα εκπαιδευτικά αντικείμενα του Προγράμματος θα προσδιοριστούν μετά τη δημοσίευση της Πρόσκλησης του Προγράμματος.

Ποιο είναι το ύψος του εκπαιδευτικού επιδόματος;

Το μέγιστο ύψος του εκπαιδευτικού επιδόματος θα διαμορφωθεί στις 3.500€.

Με ενδιαφέρει!

Για πληροφορίες, μπορείς να μας καλέσεις ή να στείλεις email στις δομές μας στα παρακάτω:

Πάτρα, Χίου & Σαντορίνης 4, 2610 226652 – patra@practica.gr

Ιωάννινα, Σακελλαρίου 7, 26510 77931 – ioan@practica.gr

Κέρκυρα, Καλλιθέα – Κανάλια, 26610 81270 – corfu@practica.gr

Βασικές πληροφορίες

  •   Ενεργό : Αναμένεται

  •   Αφορά : Άνεργοι έως 29 ετών

  •   Επίδομα : 3500 €

  •   Διάρκεια : 700 Ώρες

  •   Πιστοποίηση : Ναι

  •   Ηλικίες : 18 - 29 ετών

Η εταιρεία αποδίδει μέγιστη σημασία στην επεξεργασία, ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001. Τα Δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται για νόμιμους σκοπούς. Τα δεδομένα διατηρούνται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, το οποίο χαρακτηρίζεται ως αναγκαίο εκ του Νόμου ή από την Εταιρική Πολιτική.
Τα δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και η εταιρεία δεσμεύεται για τη διαφύλαξή τους από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία και τυχαία απώλεια, καταστροφή ή φθορά.